Next  CAM  K9-85PG2  är  en  2-vägs, mikroprocessor-styrd,  trådlös  husdjursanpassad PIR  detektor  med  integrerad kamera och mikrofon för larmverifiering. Aktiveras vid PIR detektion eller på begäran och Next CAM K9-85PG2 sänder tydliga bilder med eller utan ljud till larmcentralen.  Den möjliggör således korrekt statusvärdering av området.

PIR detektorns funktioner är följande:

Upp till 12 meter (40 ft).
90 ° vinkelkamera överlappar PIR:s synfält
10 meter (33 ft) räckvidd i totalt mörker överlappar PIR:s räckvidd
Krypzon.
För den husdjurs-anpassade versionen används Target Specific Imaging™ (TSI)-teknik för att göra åtskillnad mellan människor och husdjur som väger upp till 38 kg (85lb).
Inkluderar en fullt övervakad PowerG sändaremottagare.

PG2 MP-802 K9-85 är en husdjursanpassad och trådlös IR-detektor helt kompatibel med alla PowerMaster-system från Visonic. Med exceptionell rörelse- och temperaturdetektering erbjuder den säkerhet plus smarta funktioner i ett, med ett snyggt, modernt utseende som smälter in i alla inredningar.

TOWER-32AM PG2 är en kombinationsdetektor för Visonics PowerMaster-system. Detektorn använder PIR-detekteringsalgoritmer med mikrovågsdetektering för att dramatiskt minska falska larmhändelser även i tuffa bostads- och kommersiella installationer. Det unika anti-disguise-läget ökar detekteringssäkerheten genom att detektera en inkräktare som manipulerar sin kroppstemperatur för att vara samma temperatur som resten av området.

TOWER-30AM PG2 är en maskeringsskyddad trådlös IR-detektor för Visonics PowerMaster-larmsystem. Detektorn utmärker sig genom att den detekterar med minimala falska larm, även under de mest utmanande förhållandena.

Bevakningssområde - 15m / 90 °
Aktiv anti-maskering (AM) skyddsteknik
Lätt att installera, utan vertikala justeringar
Mått: 115 x 60 x 48 mm

PG2 SMD-429 är en trådlös rök-och värmedetektor för Visonics PowerMaster-larmsystem med PowerG-teknologi som klarar avstånd upp till 2 km i fri luft. Detta säkerställer tillförlitlig och korrekt larmaktivering när rök upptäcks eller värme överstiger 57 ° C (135 ° F). Förutom att utlösa den inbäddade sirenen och det blinkande ljuset för att varna passagerare i rummet, överför detektorn en kodad signal till kontrollpanelen för att aktivera systemets siren och varna slutanvändaren och / eller den centrala övervakningsstationen för hjälp på plats.

PG2 GB-502 är en trådlös glaskross-detektor för Visonics PowerMaster-larmsystem. Optimal för fönster och glasdörrar, kompatibel med PowerG-mottagare. Detektorn är väldigt tillförlitlig när fönsterglas krossas i både hem och andra lokaler.

MP-902 Rörelsedetektor för utomhusbruk med Temperatur och AntiMask

 • Säkrar entréer som fönster och dörrar
 • Tidig upptäckt
 • Detekteringsområde upp till 8 meter
 • Trådlös PowerG-teknik
 • Fungerar pålitligt under extrema temperaturer och miljöförhållanden
 • Filtrerar effektivt normal miljörörelse och är husdjurimmun, för att minska antal falsklarm
 • Antimaskeringsfunktion
 • Kompakt, modern design
 • Enkel installation och underhåll
 • Lång batterilivslängd (upp till c. 3 år)

PG2 MC-303 - VIT eller BRUN magnetkontakt för Visonics PowerMaster-system

 • Perfekt för att skydda dörrar, fönster och andra ingångar
 • Liten storlek och diskret design gör det praktiskt taget omärkligt när det installeras
 • Ger pålitlig prestanda med inbyggd PowerG-ledande trådlös intrångsteknik
 • Enastående, robust kommunikation möjliggör långväga överföring och stärker skyddet mot störningar
 • Enkel att installera med en tidsbesparande dragflik Indikator för synlig signalkvalitet på enheten
 • Lätt att underhålla
 • Levererar långvarigt värde med en 6-årig batteritid (med typisk användning)

PG2 MC-312 är en trådlös utomhus-dörrkontakt. Perfekt för att skydda in- och utgångar utomhus, inklusive grindar, pool- och trädgårdshöljen, skjutdörrar, fönster och mer. En robust enhet som är utformad för både privatbruk och kommersiell användning i stora volymer.

SD-304 är en trådlös vibrationsdetektor och magnetkontakt för Visonic.
Använder PowerG teknologi som klarar avstånd upp till 2 km i fri luft. Enheten har även inbyggd magnetkontakt så t.ex. ett fönster kan bevakas mot både mot brytande chockvibrationer och öppning. Enheten har också en skruvanslutning för extern trådbunden givare. Ingången kan programmeras för att hantera brytande eller slutande larmfunktion. Batteritid: 5 år (normalt). Batterityp (ingår): 3V CR123A Litiumbatteri.

PG2 SR-740 Utomhussirén är en trådlös utomhussiren (IP55). Det ger den perfekta säkerhetslösningen för husägare med ett trådlöst PowerMaster-larmsystem som letar efter en prisvärd utomhussiren. Den utmärker sig genom att erbjuda kabelfri installation och valfri förlängd tid mellan batteribyten.

PG2 PB-101 är en trådlös panikknapp för Visonics PowerMaster system. Produkten har två knappar för att förenkla användandet av nödlarmet. Vid användning måste knappen hållas i minst 2 sekunder för att minimera risken för feltryckning.

 • Modern ergonomisk design - Lämplig att både bära och väggmontera
 • Larma och avlarma PowerMaster-systemet.
 • Säkerhetsmekanism för att förhindra falska panikanrop
 • Förlängd batterilivslängd (upp till 5 år vid normal användning)
 • Levereras med bältesklämma, nyckelring och snoddhalsband

KF-234 PG2 är en två-vägs fjärrkontroll som aktiverar och avaktiverar PowerMaster-larm från Visonic. Den kan också användas för nödsignalering, hemautomation och andra fjärrkontrollapplikationer.

Funktioner:

 • Överföringsområdet är mycket större än branschstandarden - vilket möjliggör repeater-fria installationer även i stora lokaler
 • Batteritid i upp till åtta år (vid normal användning)
 • Indikering för synlig signalkvalitet visas på enheten
 • Fyra oberoende funktionsknappar för till- och frånkoppling samt för nödsignalering, hemautomation och andra fjärrkontrollapplikationer
 • PowerG tvåvägs frekvenshoppning Spread Spectrum FHSS-TDMA-teknik
 • Kryptering sker via AES-128 (128 bitars nyckel) för korrekt meddelandeidentifiering vilket skyddar larmsystemet från kodupptagning och andra attacker
 • Konfigurerad från panelen - inga hårdvarukontakter och inget behov av att öppna enheten igen när den är stängd
 • Synlig och överförd indikering för låg batterinivå
 • Kompatibel med PowerG-mottagare

PowerG KP-241 Trådlös manöverpanel är en elegant, modernt utseende tvåvägsknappsats med en inbyggd proximity tag-läsare. Den möjliggör bekväm kontroll av alla PowerMaster-larmsystem, inklusive enkel till- och frånkoppling av systemet samt initiering av nöd-, brand- och paniklarm. Mycket mångsidig, den kan installeras antingen som en fast väggmonterad enhet eller bärbar applikation och är lämpad för både hem- och företagsmiljöer.

Modern design
Tidsperiod för in- och utpassering
Bakgrundsbelysning
Visuella och hörbara indikationer för systemstatus
Väggfäste
Detektering av manipulering av batterifack (för båda installationslägena)
Baksida sabotagedetektering (endast för väggmontering)
Partitionskontroll
Inbyggd närhetsläsare
Batteritid på upp till 3 år vid normal användning

Trådlös manöverpanel KP-250 till Visonic Powermaster 10, 30 & 33.


Inbyggd sirén och lättavläst LCD-display. Använd kod eller tagg då den har inbyggd taggläsare (kodbricka) för av/pålarmning. In/utpasseringsljud. Tänds automatiskt upp när du kommer genom entrédörren. 

Centralenheten PowerMaster-10.


Är ett professionellt, modern och trådlöst säkerhets- och trygghetslarm.
Den är lämplig för privatkunder som önskar ett avancerat larm.

PowerMaster-10 är utrustad med IP och LTE 4G modul för snabb kommunikation.

Powermaster är utrustad med PowerG tekniken vilket innebär en oslagbar trådlös räckvidd och en mängd trådlösa tillbehör att välja mellan. Du kan ha 3 olika områden så som bostaden, garaget eller friggeboden larmad helt separat med endast en centralenhet. Inbyggd sirén.

Centralenheten PowerMaster-30.


Är ett professionellt, modern och trådlöst säkerhets- och trygghetslarm.
Den är lämplig för privatkunder / företag som önskar ett avancerat larm.

PowerMaster-30 är utrustad med IP och LTE 4G modul för snabb kommunikation.

Powermaster är utrustad med PowerG tekniken vilket innebär en oslagbar trådlös räckvidd och en mängd trådlösa tillbehör att välja mellan. Du kan ha 3 olika områden så som bostaden, garaget eller friggeboden larmad helt separat med endast en centralenhet. Centralenheten har även röst information som talar om vad som sker t.e.x larmet är aktiverat eller avaktiverat samt dingdong funktion. Inbyggd sirén. Trådbunden sirénutgång kabelbunden.

Centralenhet PowerMaster-33-EXP.


Är ett professionellt, modern och trådlöst säkerhets- och trygghetslarm.
Den är lämplig för privatkunder / företag som önskar ett avancerat larm.

PowerMaster-33 är utrustad med IP och LTE 4G modul för snabb kommunikation.

Powermaster är utrustad med PowerG tekniken vilket innebär en oslagbar trådlös räckvidd och en mängd trådlösa tillbehör att välja mellan. Även utrustad med en trådlös manöverpanel med LCD display. Du kan ha 3 olika områden så som bostaden, garaget eller friggeboden larmad helt separat med endast en centralenhet. Inbyggd sirén på LCD displayn samt ut och ingångs pip. Trådbunden sirénutgång kabelbunden.

Centralenheten PowerMaster-360R.


Är ett professionellt, modern och trådlöst säkerhets- och trygghetslarm.
Den är lämplig för privatkunder och små till medelstora företag som önskar ett avancerat larm.

PowerMaster-360R ger en robust och skalbar lösning med Wi-Fi och LTE 4G.

Powermaster är utrustad med PowerG tekniken vilket innebär en oslagbar trådlös räckvidd och en mängd trådlösa tillbehör att välja mellan. Du kan ha 3 olika områden så som bostaden, garaget eller friggeboden larmad helt separat med endast en centralenhet. Dingdong funktion. Inbyggd sirén.

IP-Modul till Visonic Powermaster 10, 30 & 33.


För kommunikation via internet (IP-Bredband)

LTE 4G Larmsändare till centralenheterna PM-10, 30, 33, 33-EXP


GSM-sändare LTE 4G.

Denna monteras i centralenheten för kommunikation via GSM nätet och för att kunna skicka sms samt till kommunikation mot larmcentralen.

LTE 4G Larmsändare till centralenheten PM-360R.


GSM-sändare LTE 4G.

Denna monteras i centralenheten för kommunikation via GSM nätet och för att kunna skicka sms samt till kommunikation mot larmcentralen.

Prox Tagg (Larmbrickor)


Används istället för kod 

Säljs i 3-pack

Finns i 8 olika färger: Lila, Svart, Orange, Grön, Blå, Silver, Röd, Rosa